Նորություններ
12.06.2019
Գիտնականները պնդում են, որ սննդակարգն օգնում է մարդուն բարելավել բոլոր ներքին օրգանների աշխատանքը, սրտանոթային գործունեությունը, մարսողությունը:
12.06.2019
Բազմաթիվ օգտակար սննդամթերքները մարդիկ հաճախ օգտագործում են ոչ ճիշտ, ինչի հետևանքով նվազագույնի են հասցվում կամ վերանում են դրանց օգտակար նյութերը:
12.06.2019
Հետազոտությունները նաև ցույց են տվել, որ ջերմային մշակումից հետո սպիտակուցի` արյան ճնշում իջեցնող հատկությունը չի վերանում։
12.06.2019
Ճապոնացի մասնագիտները պնդում են, որ սննդի արագ ընդունումը կարող է երկրորդ կարգի շաքարախտ առաջացնել: